Zoneterapi

Zoneterapi

Zoneterapi kan benyttes af mennesker i alle aldre til lindring, komplementær behandling og forebyggelse af stort set alle gener og lidelser. Zoneterapi sætter gang i kroppens selvhelbredende kræfter og medvirker til at genoprette balancer.

Har du gener, eller døjer du med en eller flere sygdomme og lidelser, så kan zoneterapi måske lindre og mindske dine gener og ubehag og medvirke til en god fysiologisk balance.


HUSK, at jeg som zoneterapeut har jeg tavshedspligt.

Zoneterapi kan stå alene men kan med fordel også foregå sideløbende med anden traditionel behandlingsform eller fx øreakupunktur.


Mange klienter anvender zoneterapi for at speede en helbredelsesproces op eller for at lindre og dæmpe smerter, ubehag og bivirkninger ved sygdomme og lidelser.


Læs også om reaktioner under og efter en behandling her .....

Se evt. mere om hvad zoneterapi er, og hvad det kan her "Kort og Godt om Zoneterapi

Zoneterapi benyttes også til vedligeholde en god fysiologisk og mental balance.

Stress-symtomer

Led- og muskelsmerter

Fordøjelsesproblemer

Hormonelle forstyrrelser

Ufrivillig barnløshed

Kredsløbssygdomme

Allergi

Luftvejslidelser

Urinvejslidelser

Øre- og øjenlidelser

Migræne

Idrætsskader

Smertelindring

Immunforsvaret

Spædbørnskolik

Igangsætning af fødsel

Kan mindskegener før, efter og under kemobehandling

Eksempler på symptomer, lidelser og gener, som zoneterapi kan have god effekt på:

Hvad er zoneterapi

Zoneterapi, også kaldet refleksologi, er en anerkendt komplementær behandlingsform til etablerede og traditionelle naturvidenskabelige/ medicinske behandlinger.


Zoneterapi bygger på den teori, at vi på og under fødderne har refleksområder og punkter (zoner), som bl.a. via vores meridianer (energikredsløb), kredsløb og nervesystem står i forbindelse med bestemte organer og kropsområder. Ved at massere og trykke på disse zoner kan zoneterapeuten påvirke de pågældende organer og områder, så en bedringsproces igangsættes og ubalancer reduceres eller fjernes helt. Med andre ord sættes der gang i kroppens selvhelbredende processer og den hjælpes på vej til at genfinde sin naturlige balance.


Læs evt. mere om zoneterapi i Zoneterapeutisk fagforståelse